Om

Ærlig, smagfuld mad

Et par ord om vores restaurant

For virkelig at forstå det autentiske malaysiske køkken, er du nødt til at omfavne vores mangfoldige historie.

Forskellige kulturer og generationer samles i vores køkken og skaber en sand kulinarisk smeltedigel.

Leafs

Træk en stol op

Vores historie og hvordan det hele startede

Malaysia er et land med fascination, opdagelse, eventyr, fortryllende paradis og blanding af traditionelle og moderne lækkerier.

Det naturlige miljø, venligheden og varmen fra de forskellige racer af mennesker, der lever i fred og harmoni, er et vidnesbyrd i sig selv, uanset om man er på forretningsrejse eller andet, at hver dag i Malaysia er en vidunderlig dag.

Malaysias kulinariske arv er lige så varieret som hendes mange mennesker, malaysernes og indianernes rigt krydrede mad, i lækker kontrast til den subtile dygtigt blandede smag af kinesisk madlavning.

Traditionelt malaysisk køkken tilbyder et håndplukket udvalg af opskrifter, der er repræsentative for nationens fløde køkken.

De bedste malaysiske retter er krydrede og velduftende curies, rendang, masak lemak osv. De serveres næsten altid med ris og et udvalg af malaysisk salat og grøntsager.

Den mest populære malaysiske ret er uden tvivl 'satay', bidder af marineret kød på kokosnøddespyd, grillet over trækulsbål og serveret med krydret sød jordnøddesauce.

Besøg Malaysia og opdag fascinationens land, eller kom og oplev det malaysiske køkken på vores restaurant.

en_GBEnglish (UK)
Scroll til toppen